"Peyman - Çitliyo" Reklamları Oylama Anketi (Sadece MadAwards üyeleri için)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Hangi reklamı beğendiniz?
"Peyman - Çitliyo" Reklamları Oylama Anketi (Sadece MadAwards üyeleri için)
Merhaba,
Son toplantımızda Peyman'ın Çitliyo markasının hangi reklamının koyulacağına karar verememiştik. 3 adet reklam var diyorduk ancak 4 taneymiş. Bir tanesini seçmek için http://www.citliyo.com.tr adresinden "ÇitTV"ye girip 4 reklamı izleyip oylayalım lütfen. İstediğiniz kadar reklama oy verebilirsiniz yine. Oylamayı 1 Aralık 2009 Pazartesi akşamı bitirelim. Bir de ben "Ada" reklamını gördüm sadece TVde, acaba diğer reklamları da gördük mü hiç onları da yazarsak güzel olur
Ahmet
Son toplantımızda Peyman'ın Çitliyo markasının hangi reklamının koyulacağına karar verememiştik. 3 adet reklam var diyorduk ancak 4 taneymiş. Bir tanesini seçmek için http://www.citliyo.com.tr adresinden "ÇitTV"ye girip 4 reklamı izleyip oylayalım lütfen. İstediğiniz kadar reklama oy verebilirsiniz yine. Oylamayı 1 Aralık 2009 Pazartesi akşamı bitirelim. Bir de ben "Ada" reklamını gördüm sadece TVde, acaba diğer reklamları da gördük mü hiç onları da yazarsak güzel olur
Ahmet
Ahmet SARP- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme/4
Character sheet
ÖZAX: 25
Geri: "Peyman - Çitliyo" Reklamları Oylama Anketi (Sadece MadAwards üyeleri için)
"Ben Senin Babanım" reklamını görmüştüm ben de. Diğerlerini görmedim
Nilüfer- MADawards
Bölüm/Sınıf : işletme 2
Character sheet
Geri: "Peyman - Çitliyo" Reklamları Oylama Anketi (Sadece MadAwards üyeleri için)
hepsi yayınlandı tv'de ama ben en çok mağrur genci sevmiştim
Masum Aydın- Başkan
Bölüm/Sınıf : Management 2
Character sheet
sorgu mu? o ne yaa. ben onu bilmiyorum :s
Masum Aydın- Başkan
Bölüm/Sınıf : Management 2
Character sheet
1 sayfadaki 1 sayfası