Tören Davetiyelerinin Ayarlanması Hakkında
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tören Davetiyelerinin Ayarlanması Hakkında
Merhaba,
Bugünkü toplantımızda törene katılım için kimlere davetiye yollanması gerektiğini konuşuyorduk ve şu kanıya vardık:
- İşletme fakültesi hocaları,
- İletişim tasarım bölümü hocaları,
- Anket databaseimizi kodlayan ve şeref konuğumuz olacak olan Bilkent öğrencisi Ender Demirkaya
Şimdi hocalara davetiyeler ne çok erken ne de çok geç verilmeli ki zaten az olan törene katılım ihtimalleri iyice düşmesin Dolayısıyla 16 Mart Salı günü yapılacak tören için davetiyeler 11-12 Mart (perşembe - cuma) tarihlerinde hocaların odalarına bırakılmalı.
Şimdi sizden ricam;
- Davetiye işleriyle kim uğraşır?
- Buraya, davetiyelere yazılması gereken metni yazmak isteyen birisi var mı?
- Davetiyelerin basımını ve zarflara konulmasını kim üstlenecek?
- İletişim Tasarım hocalarına dağıtımını kim yapacak?
- Bir de kaç adet iletişim tasarım hocası var?
Bu soruların cevaplarını tartışalım lütfen.
Ahmet
Bugünkü toplantımızda törene katılım için kimlere davetiye yollanması gerektiğini konuşuyorduk ve şu kanıya vardık:
- İşletme fakültesi hocaları,
- İletişim tasarım bölümü hocaları,
- Anket databaseimizi kodlayan ve şeref konuğumuz olacak olan Bilkent öğrencisi Ender Demirkaya
Şimdi hocalara davetiyeler ne çok erken ne de çok geç verilmeli ki zaten az olan törene katılım ihtimalleri iyice düşmesin Dolayısıyla 16 Mart Salı günü yapılacak tören için davetiyeler 11-12 Mart (perşembe - cuma) tarihlerinde hocaların odalarına bırakılmalı.
Şimdi sizden ricam;
- Davetiye işleriyle kim uğraşır?
- Buraya, davetiyelere yazılması gereken metni yazmak isteyen birisi var mı?
- Davetiyelerin basımını ve zarflara konulmasını kim üstlenecek?
- İletişim Tasarım hocalarına dağıtımını kim yapacak?
- Bir de kaç adet iletişim tasarım hocası var?
Bu soruların cevaplarını tartışalım lütfen.
Ahmet
Ahmet SARP- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme/4
Character sheet
ÖZAX: 25
Geri: Tören Davetiyelerinin Ayarlanması Hakkında
Benim perşembe günü sınavım var ama eğer davetiyelerin basımı okul içinde yapılacaksa ve cuma günü davetiyelerin ulaştırılması için geç değilse cuma günü uğraşabilirim ben bu işlerle.
Caner Şenol- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme/2.sınıf
Character sheet
perşembe öğleden önce ve cuma öğleden sonra ben de uğraşabilirim (cuma günü projemin olma ihtimali de var ama...) dağıtım işi normalde kolay, çünkü sadece bölüm sekreterine veriyoruz, o da posta kutularına atıyor. normal işlem bu ama özel muamele yapmak istersek tek tek kapı çalıp elden de verebiliriz.
Nilüfer- MADawards
Bölüm/Sınıf : işletme 2
Character sheet
Tek tek kapı çalıp elden vermek pazarlama açısından büyük bir artı olur. Ben İşletme'de tanıdığım hocalara bizzat kendim vereceğim. O halde şimdiden davetiyelerin dağıtımı için Caner ve Nilüfer'i bulduk.
Peki metni kim hazırlar?
Peki metni kim hazırlar?
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
ben hazırlayım mı?
aipek- MADart
Bölüm/Sınıf : PSYC 3
Character sheet
aipek demiş ki:ben hazırlayım mı?
Tamamdır o halde bu hafta içerisinde hazırlayıp bu başlıkta paylaşırsan çok sevinirim
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
davetiye örneği bekliyorum şu an, ipek senle paylaşırım.
davetiyede reklam ödülleri logosunu da kullanalım bence, yalnızca yazı olmasın.
ayrıca, nasıl bi şey istiyoruz? tek kartondan oluşan bi şey olabilir, her şeyi bu sayfaya koyarız. ya da katlanabilen bi şey olur, 4 sayfamız olmuş olur. belki ilk sayfaya madawards logosunu koyarız iç sayfaya yazıyı yazarız. ya da ilk sayfada mad logosu olur, içerde madawards logosu ve yazı olur??
ayrıca, nasıl bi şey istiyoruz? tek kartondan oluşan bi şey olabilir, her şeyi bu sayfaya koyarız. ya da katlanabilen bi şey olur, 4 sayfamız olmuş olur. belki ilk sayfaya madawards logosunu koyarız iç sayfaya yazıyı yazarız. ya da ilk sayfada mad logosu olur, içerde madawards logosu ve yazı olur??
Nilüfer- MADawards
Character sheet
Nilüfer demiş ki:davetiye örneği bekliyorum şu an, ipek senle paylaşırım.
Yani illa kartona basılmasına da gerek yok gibi. Mesela bir A4 kağıda yazıp onu 3e katlayıp zarflara da koyabiliriz. Bunu konuşmak lazım bu tarz inceliklerden ben pek anlayamıyorum malesef Bir de renkli MAD logosu mutlaka olmalı antetli kağıt görümününde.
Davetiye örneğin gelince burada paylaşırsan yorum da yazarız
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
davetiyeler sade ve tek kart olup logolar basılmış olursa hoş olur. kısa ve öz.. bir de davetiye yollanacaklar arasına rektörü de eklerseniz sevinirim. ve dahi ismet abiyi.
"Sayın xxxxxxx,
Bilkent Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü ile Bilkent Öğrenci Konseyi'nin ortak düzenlemekte olduğu MAD Reklam Ödülleri 2009 ödül töreninde varlığınızla bizleri şereflendirirseniz çok mutlu oluruz/ ödül töreninde sizleri de görmekten onur duyarız/ ödül törenine sizleri de bekliyoruz/ vs.
Tarih: 16.02.2010
Yer: Mithat Çoruh Amfi
Saat: 12.30"
"Sayın xxxxxxx,
Bilkent Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü ile Bilkent Öğrenci Konseyi'nin ortak düzenlemekte olduğu MAD Reklam Ödülleri 2009 ödül töreninde varlığınızla bizleri şereflendirirseniz çok mutlu oluruz/ ödül töreninde sizleri de görmekten onur duyarız/ ödül törenine sizleri de bekliyoruz/ vs.
Tarih: 16.02.2010
Yer: Mithat Çoruh Amfi
Saat: 12.30"
Ahmet SARP demiş ki:Yani illa kartona basılmasına da gerek yok gibi. Mesela bir A4 kağıda yazıp onu 3e katlayıp zarflara da koyabiliriz.
A4 de olmasın ama
bu davetiyeleri nerde yaptırıcaz? okul sınırları içinde yapılabiliyor mu?
Seray, herkese ayrı davetiye düzenlersek milyonlarca dakikamız gitmez mi? Zarfın üstüne yazmaya bile gerek yok bence, zaten elden vericez
En son Nilüfer tarafından Salı Mart 02, 2010 1:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nilüfer- MADawards
Character sheet
en azından fakülte dekanları, rektör, bölüm başkanları için düzenlersek güzel olur.
az önce aklıma şu gelmişti,
"Sayın ...
Bu yıl Bilkent Öğrenci Konseyi ile birlikte 2.sini düzenleyeceğimiz 2009 MAD Reklam Ödülleri Töreni'nde sizi görmekten mutluluk duyacağız.
Bilkent Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü
yer:
tarih:
saat:"
derkeen seray benden önce davranmış. olsun hazırlayım demiştim. sözümü tuttum.
"Sayın ...
Bu yıl Bilkent Öğrenci Konseyi ile birlikte 2.sini düzenleyeceğimiz 2009 MAD Reklam Ödülleri Töreni'nde sizi görmekten mutluluk duyacağız.
Bilkent Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü
yer:
tarih:
saat:"
derkeen seray benden önce davranmış. olsun hazırlayım demiştim. sözümü tuttum.
aipek- MADart
Bölüm/Sınıf : PSYC 3
Character sheet
1 sayfadaki 1 sayfası