Törene Katılabilecek Ünlüler Hakkında
+10
Asli
recep
Masum Aydın
Aybars Furkan
hande
aipek
ecee
Seray
Nilüfer
Ahmet SARP
14 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Törene Katılabilecek Ünlüler Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Ödül törenimizi renklendirmesini istediğimiz bir kişi de bu sene ödül alacak olan reklam filmlerinde oynayan yıldızlardan birisi. Seçeneklerimiz şu şekilde:
1) Cem Yılmaz (TT Wiro)
2) Ozan Güven (Avea Jet)
3) Melis Birkan (Avea Jet)
4) Memet Ali Alabora (İş Bankası - Bankamatik)
5) BKM Mutfak Oyuncuları (Nescafe) (en azından 1isini getirsek bile güzel olabilir)
6) BKM Mutfak'tan Ersin Korkut (Peyman Çitliyo)
MadAwards üyelerimizden İpek Aksakal bir süredir Ozan Güven ile iletişime geçmeye ve törenimize davet etmekle meşgul ancak Ozan Güven sonuçta Canım Ailem dizisinin çekimleriyle meşgul olduğu için getirme ihtimalimiz zor gibi. Bunun yanı sıra Cem Yılmaz'ın da gelme ihtimali düşük elbette.
BKM Mutfak oyuncuları da benzer şekillerde haftalık çekimlere katılıyorlar ancak yine de en azından birkaçının hiç gelmeme ihtimalleri yok değil.
Bunun yanısıra ise Memet Ali Alabora, ve ondan sonra ise Melis Birkan en güçlü adaylar. Melis Birkan'dan o kadar emin değilim ama bildiğim kadarıyla M. Ali Alabora'nın şu sıralar bir çekimi yok ve dolayısıyla gelme olasılığı diğerlerine oranla yüksek.
Sizlere sormak istediğim şu:
Acaba aramızda bu ünlülerden birisini (eş dost akraba olarak) tanıyan, bu ünlüleri tanıyan bir yakını olan, bu ünlülerin menajerlerini tanıyan, veya ailesinden birisi prodüksiyon / menajerlik / cast ajansı gibi şirketlerde çalışan ve bu kişilerin veya menajerlerinin telefonlarına ulaşabilecek olan birisi var mı?
Ahmet
Ödül törenimizi renklendirmesini istediğimiz bir kişi de bu sene ödül alacak olan reklam filmlerinde oynayan yıldızlardan birisi. Seçeneklerimiz şu şekilde:
1) Cem Yılmaz (TT Wiro)
2) Ozan Güven (Avea Jet)
3) Melis Birkan (Avea Jet)
4) Memet Ali Alabora (İş Bankası - Bankamatik)
5) BKM Mutfak Oyuncuları (Nescafe) (en azından 1isini getirsek bile güzel olabilir)
6) BKM Mutfak'tan Ersin Korkut (Peyman Çitliyo)
MadAwards üyelerimizden İpek Aksakal bir süredir Ozan Güven ile iletişime geçmeye ve törenimize davet etmekle meşgul ancak Ozan Güven sonuçta Canım Ailem dizisinin çekimleriyle meşgul olduğu için getirme ihtimalimiz zor gibi. Bunun yanı sıra Cem Yılmaz'ın da gelme ihtimali düşük elbette.
BKM Mutfak oyuncuları da benzer şekillerde haftalık çekimlere katılıyorlar ancak yine de en azından birkaçının hiç gelmeme ihtimalleri yok değil.
Bunun yanısıra ise Memet Ali Alabora, ve ondan sonra ise Melis Birkan en güçlü adaylar. Melis Birkan'dan o kadar emin değilim ama bildiğim kadarıyla M. Ali Alabora'nın şu sıralar bir çekimi yok ve dolayısıyla gelme olasılığı diğerlerine oranla yüksek.
Sizlere sormak istediğim şu:
Acaba aramızda bu ünlülerden birisini (eş dost akraba olarak) tanıyan, bu ünlüleri tanıyan bir yakını olan, bu ünlülerin menajerlerini tanıyan, veya ailesinden birisi prodüksiyon / menajerlik / cast ajansı gibi şirketlerde çalışan ve bu kişilerin veya menajerlerinin telefonlarına ulaşabilecek olan birisi var mı?
Ahmet
Ahmet SARP- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme/4
Character sheet
ÖZAX: 25
Geri: Törene Katılabilecek Ünlüler Hakkında
melis birkan da bir dizide oynuyor.
alabora gelebilir bence de, hem söyleşi yapmak istiyorsak onun için de iyi bir fırsat olur, şu aralar söyleyecek bi çok şeyi vardır eminim ki =) ayrıca kaprisli bi adam değil bildiğim kadarıyla. finans kategorisi benimdi, ben iş bankasına sorup ulaşmak için yardım isteyebilirim.
alabora gelebilir bence de, hem söyleşi yapmak istiyorsak onun için de iyi bir fırsat olur, şu aralar söyleyecek bi çok şeyi vardır eminim ki =) ayrıca kaprisli bi adam değil bildiğim kadarıyla. finans kategorisi benimdi, ben iş bankasına sorup ulaşmak için yardım isteyebilirim.
Nilüfer- MADawards
Bölüm/Sınıf : işletme 2
Character sheet
Nilüfer demiş ki:melis birkan da bir dizide oynuyor.
Nilüfer o halde şöyle yapalım. Bugün sana toplantıda da demiştim, bu gece içerisinde "finalist adaylara nasıl haber verilecek?" tarzı bir başlık açacaktım, ve ona göre adaylarla görüşecektik ya; işte sen o görüşme sırasında bu hususu da onlara bildirirsen sevinirim Muhtemelen İş Bankası yetkilileri de seni reklam ajansına yönlendirecektir. Bu nedenle reklam ajansını ararken İş Bankası yetkilisini referans olarak söylemeyi unutma, hatta gerekirse yetkinin önce ajansa haber vermesini rica et ki ajans da sana güvensin
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
tamamdır, yarın -muhtemelen- arayıp halletmeye çalışırım
Nilüfer- MADawards
Character sheet
Nilüfer demiş ki:tamamdır, yarın -muhtemelen- arayıp halletmeye çalışırım
Valla gerçekten zamana karşı yarıştığımız için ne kadar erken olursa o kadar iyi. Umarım yarın halletmeye çalışırsın Şimdiden kolay gelsin dilerim
-------
Arkadaşlar bu arada yine de M. Ali Alabora'yı direk tanıyanımız vb. varsa lütfen ses etsin
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
kontor sorunları yaşıyorum, bu nedenle -muhtemelen- dedim:) umarım yarına kadar bu sorun çözülmüş olur, böylece ben de iletişim özgürlüğüme kavuşmuş olurum
Nilüfer- MADawards
Character sheet
Arkadaşlar bu tip uzun sürebilecek görüşmeleri Öğrenci Konseyinden ücretsiz yapma hakkımız var, unutmayalım. Kontör harcamayın bunlar için, kontör dayanmaz zaten :/
Ben de onu diyecektim. Zaten Masum tüm gün olmak üzere ben ve Seray da vaktimizin büyük bir bölümünü konseyde harcayacağız yarın. Görüşme yapmak istersen bekleriz
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
hadi ya iyiymiş o, oradan yapayım o zaman
Nilüfer- MADawards
Character sheet
Mehmet ali alabora bir akrabamızın yiğeni yardımcı olabilirim
ecee- MADawards
Bölüm/Sınıf : İktisat/3
Love you!!!ecee demiş ki:Mehmet ali alabora bir akrabamızın yiğeni yardımcı olabilirim
Ece bu çok güzel bir haber
Acaba kendisiyle bugün veya en geç yarın içerisinde iletişime geçme, ya da en azından bize iletişim bilgilerini verme şansın var mı?
Acaba kendisiyle bugün veya en geç yarın içerisinde iletişime geçme, ya da en azından bize iletişim bilgilerini verme şansın var mı?
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
en en en son çare olarak twitter'a alabora için de başvurabilirmişiz meğersem.
http://twitter.com/memetalialabora gerçek hesap. kanıtlayabilirim.
bu arada kendileri şu etkinlikle meşgul sanırım şu sıralar. http://www.biletix.com/event.htm?id=LTG01
bu arada kendileri şu etkinlikle meşgul sanırım şu sıralar. http://www.biletix.com/event.htm?id=LTG01
aipek- MADart
Bölüm/Sınıf : PSYC 3
Character sheet
aipek demiş ki:en en en son çare olarak twitter'a alabora için de başvurabilirmişiz meğersem.
Twitter'ın kötü yanı malesef ünlüler kendilerine özel mesaj yollanması özelliğini kapatıyorlar :/
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
özel mesaj yollamak için karşılıklı takip gerekiyor diye bilirdim ben. ama emin olmaya da bilirim.
aipek- MADart
Character sheet
aipek demiş ki:özel mesaj yollamak için karşılıklı takip gerekiyor diye bilirdim ben. ama emin olmaya da bilirim.
Evet ama ünlülerin 10.000 tane takip edeni, 20 tane takip ettiği var. O 20 kişinin arasına nasıl gireceğiz?
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
işte tek şansımız reply yoluyla 140 karakterde derdimizi anlatmak ve onun da anasayfadaki @memetalialabora'ya tıklayarak takip ettikleri dışındakilerin de ona tweet atabildiğini bilmesini ve burayı sık sık takip etmesini dilemek kalır.
eğer bu az ihtimali de değerlendirmeye kalkışacak olursak "MAD Reklam Ödülleri" diye bir hesap açıp oradan ulaşmak en mantıklısı.
gerçi benim twitter'daki nickim isimsizdeolur acaba dikkatini çeker mi?
eğer bu az ihtimali de değerlendirmeye kalkışacak olursak "MAD Reklam Ödülleri" diye bir hesap açıp oradan ulaşmak en mantıklısı.
gerçi benim twitter'daki nickim isimsizdeolur acaba dikkatini çeker mi?
aipek- MADart
Character sheet
10.000 tane takipçisi varsa artık takipçilerini kontrol ediyo mudur ondan bile şüpheliyim ben twitter biraz zor bi ihtimal geldi ama yine de şansı denemek lazım
hande- MADtalk
Bölüm/Sınıf : Mütercim Tercümanlık / 2
memet ali alabora'ya garajistanbul'dan da ulaşmaya da çalışabilirsiniz, zor bir ihtimal ama, denemeye değer
Aybars Furkan- MADart
Bölüm/Sınıf : İşletme/III
Character sheet
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat akrabamızdan henüz bir cevap gelmedi Gelir gelmez bilgilendireceğim eğerbaşka olanaklarımız varsa onlarıda değerlendirelim derim
ecee- MADawards
arkadaşlar Mehmet Ali Alabora ödül törenimize geliyor wuuhhuuuuu modundayım.. tabi ki ECE'nin katkılarını göz ardı edecek değiliz. ece kulübe gelir gelmez bizleri ihya etti kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır
süpersin eceeee
süpersin eceeee
Masum Aydın- Başkan
Bölüm/Sınıf : Management 2
Character sheet
wuhuuuuu tepkini paylaşıyorum masum ece'ye teşekkür eder, başarılarının ve katkılarının devamını dileriz
tören sonunda söyleşiyi de patlatırız o zaman
tören sonunda söyleşiyi de patlatırız o zaman
Nilüfer- MADawards
Character sheet
Ece seni gerçekten tebrik ederim muhteşem bir katkı sağlamış oldun daha MAD'e geldiğin hafta Gerçekten çok teşekkürler!
Bu arada ünlümüze yaptırılacak ödül/plaket vb. için konuşuyorum; ben ve Google, ismini "Mehmet" değil de "Memet" Ali Alabora olarak biliyoruz. Bu bir araştırılmalı, yanlış yapılmamalı derim
Bu arada ünlümüze yaptırılacak ödül/plaket vb. için konuşuyorum; ben ve Google, ismini "Mehmet" değil de "Memet" Ali Alabora olarak biliyoruz. Bu bir araştırılmalı, yanlış yapılmamalı derim
Ahmet SARP- MADawards
Character sheet
Ahmet SARP demiş ki:
wikipediayı, çeşitli sözlükleri geçtim twitter'daki hesabında da böyle yazdığına göre bir sorun yok.
ekşi sözlükte biri açıklamış niye mehmet diye yazılmadığını.
"memet diye yazar, cunku babasi (bkz: mustafa alabora) nazim hikmet'den ozenerek ( etkilenerek ? ) oglunun ismini onun gibi memet koymu$tur."
aipek- MADart
Character sheet
Arkadaşlar teşekkür ederim.
Kendisiyle bizzat telefonda görüştüm okulumuza geleceğini söyledi Masum benden erken davranmış
Tanıdığımızın söylediği kadarıyla "Memet" şeklinde yazılıyor.
Plakete bu şekilde yazmalıyız bence.
Kendisiyle bizzat telefonda görüştüm okulumuza geleceğini söyledi Masum benden erken davranmış
Tanıdığımızın söylediği kadarıyla "Memet" şeklinde yazılıyor.
Plakete bu şekilde yazmalıyız bence.
ecee- MADawards
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası