Törene Katılabilecek Ünlüler Hakkında
+10
Asli
recep
Masum Aydın
Aybars Furkan
hande
aipek
ecee
Seray
Nilüfer
Ahmet SARP
14 posters
3 sayfadaki 4 sayfası
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Törene Katılabilecek Ünlüler Hakkında
tesekkurler(:ecee demiş ki:Süper İpek.
Sonun benim gibi olmaz inşallah son dakka golü misali:D
olmaz heralde 1aydan uzun süredir irtibat halindeydik çünkü kesinleşince size duyurduk; memet ali alabora gelicem yok yok yok gelmicem derken biz zaten ona kesin gelmeli diyerek goruşuyorduk gene de salona girene kadar biz dualara devam edelim tabii(=pP
ipek- MADawards
Bölüm/Sınıf : İktisat/2,5.sinif
Character sheet
ÖZAX: 25
ipekkk, gercekten muhtesemsin yani ne diim
ece- MADart
Bölüm/Sınıf : COMD/3
Character sheet
Yarın derslerim iptal olduğu için bu akşam eskişehire gidiyorum. Doğuya benim yerime başka biri asabilirse iyi olur.Seray demiş ki:Yarın Buğra ile iletişime geçer misin recep? Ben fuarda olcam hep. O ilgilenecek afişlerin basımıyla onayıyla vs.
recep- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme Bilgi Yönetimi - Mezun
Mehmet Ali Alabora aradı arkadaşlar habeer veriyim dedim. Kendileri gelebilirmiş fakat geç cevap vermeniz dolayısıyla başka bir ünlümüzle irtibata geçtik dedim. Sonuçta pişmiş aşa su katılmaz.
Ya da çift ünlümü getirseydik:P
ecee- MADawards
Bölüm/Sınıf : İktisat/3
gelme mi dedin adamceğize???körün istediği bir göz allah verdi iki göz dmek istiyorum o halde ben de=pP
ipek- MADawards
Character sheet
ecee demiş ki:Mehmet Ali Alabora aradı arkadaşlar habeer veriyim dedim. Kendileri gelebilirmiş fakat geç cevap vermeniz dolayısıyla başka bir ünlümüzle irtibata geçtik dedim. Sonuçta pişmiş aşa su katılmaz.
Çift ünlü pek şahane olurdu sanki. o.O =D Ünlü yağıyor törene =P =D
Buğra- MADart
Bölüm/Sınıf : Grafik Tasarım / 1
Character sheet
Törene 5gün kala haber vermek ne kadar mantıklı sizce?
Fakat ben tamamen Ozan Güven gelicek birde prosedür nasıl işliyor bilmediğimden kendisine teşekkür ederim dedim:D
tekrar aramakta ne kadar doğru olur ki
Fakat ben tamamen Ozan Güven gelicek birde prosedür nasıl işliyor bilmediğimden kendisine teşekkür ederim dedim:D
ecee- MADawards
ecee demiş ki:Törene 5gün kala haber vermek ne kadar mantıklı sizce?
aslında 2 ünlü çok şirin olur. ozan güven ve mehmet ali alabora bir arada. mithat çoruh hiç olmadığı kadar tıka basa olabilir. onu geçtim 2'sinin de performansları çok başarılıydı ve 2'sinin de bir arada olması demek bizim daha 2.sini düzenlediğimiz reklam ödüllerinin baya önemli bir organisyon olduğunu gösterir.
bildiğim kadarıyla alabora başta çok istekliydi. son anda çekimleri nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldı. yani "geçti bor'un pazarı" gibi bakmamalı.
tek sıkıntı zaman. ek olarak alabora'lı afiş hazırlamak, asmak, metinlere eklemek vs vs gibi işleri yapmayı göze alırsak, neden olmasın derim ben. gerçi yarın cuma. :/
En son aipek tarafından Perş. Mart 11, 2010 9:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
aipek- MADart
Bölüm/Sınıf : PSYC 3
Character sheet
bence de ipeeek çok şirin olur(: fakat 2günde hazırlıkları tamamlamak ..kimin cesareti var?:/
ipek- MADawards
Character sheet
olsun ya ben de katiliorum size ipekler, aslinda memet ali alabora kesin gelicek olsa, bu gece afisler flan yeniden hazirlanir, yarin da mesela benim bos gunum, benim gibi 1-2 kisi flan daha varsa konseyden onaylatilip tum okula asilabilinir. Bence de vaz gecmemeliyiz, sonucta boyle bir sans karsimiza kirk yilda bir kez cikar
ece- MADart
Character sheet
ya durun bi sakin... benim evvela bi knseyi aramam lazım. afiş mafiş dert değil ama,
1- ucak bileti kişi bası 500tl gidiş donus
2- araba sayısının artması gerecektir
3- bir plaket daha yapılması gerekecek ki bu ekstradan bir 50 tl daha...
yani afiş mafiş bunlar en basit kısmı olayın. bana biraz zaman verin, alperi bulayım. olur para sağlarız derse mehmet ali alabora neden olmasın iki yakışıklı, oh..
1- ucak bileti kişi bası 500tl gidiş donus
2- araba sayısının artması gerecektir
3- bir plaket daha yapılması gerekecek ki bu ekstradan bir 50 tl daha...
yani afiş mafiş bunlar en basit kısmı olayın. bana biraz zaman verin, alperi bulayım. olur para sağlarız derse mehmet ali alabora neden olmasın iki yakışıklı, oh..
Şöyle bir durum var kendisi 4 te İstanbul'da olması gerekiyormuş yani uçağı ona göre bulabilcekmiyiz??
ecee- MADawards
ecee demiş ki:Şöyle bir durum var kendisi 4 te İstanbul'da olması gerekiyormuş yani uçağı ona göre bulabilcekmiyiz??
Bizden imkansızı istemesin ama. 4'te İstanbul'da olması için 3'te uçağa binmesi gerek. Bu da demek oluyor ki, en geç 2'de buradan çıkması gerek. Bu da konuşmadan, sadece ödülünü alıp gitmesini gerektirecek bir durum. Saçma olur.
Nilüfer- MADawards
Bölüm/Sınıf : işletme 2
Character sheet
apar topar olmasın boşuna o kadar masraf yapmış oluruz:( ya burda kalsın mis gibi ankara işte otele yerleşsin 1 gececik:)
selin özkoç- Yönetim Kurulu
Bölüm/Sınıf : İşletme;2
Character sheet
erken kalkması daha bile güzel olabilir. sonuçta tören bi saat fln gibi sürecek ve 13:30 gibi bitecek. daha sonra ozan güvenle beraber ikisinin de söyleşi de olması saçma olur. o yüzden alsın gitsin artizzz! sora biraz da ozan güven takılır orda fln güzel olur.
hatta gitmezse özellikle yollamaya çalışalım; "çek git bebğim uzaklara,çek giiiiittttt,bavulunu topla bebeğim çek giiiiitt" modunda
hatta gitmezse özellikle yollamaya çalışalım; "çek git bebğim uzaklara,çek giiiiittttt,bavulunu topla bebeğim çek giiiiitt" modunda
Masum Aydın- Başkan
Bölüm/Sınıf : Management 2
Character sheet
oow masum , muzik tarzini degistirmissin sanirimm ayrica ben de bu konuda seline katiliorum, eger bu kadar kisa sure kalicaksa, nie o kadar nasraf yapip getirtioruz ki, ozan guven mitat coruha yeter hatta artar bile
ece- MADart
Character sheet
vayyyy selin'e katılıosun haaa. vuuuuhhhuuuuuu yaşadı selin
şaka bi yana da, bu masraf boşuna olmıcak öyle erken giderse. biz reklam yapıoruz bi yerde. ne kadar ünlü o kadar gelecek insan demek. bu öğrenciler için de böyle, gazeteci ve televizyoncular için de böyle.
şaka bi yana da, bu masraf boşuna olmıcak öyle erken giderse. biz reklam yapıoruz bi yerde. ne kadar ünlü o kadar gelecek insan demek. bu öğrenciler için de böyle, gazeteci ve televizyoncular için de böyle.
Masum Aydın- Başkan
Bölüm/Sınıf : Management 2
Character sheet
uhuuu masum, sen dun reklamcilikm vakfinin yaninda calisa calisa isi kokunden ogrenmissin haa, basmza buyuk reklamci olup ckmssn, haberimiz yokk
ece- MADart
Character sheet
İkisi de geliyo hem de sabah 9 uçağı ile. Ve 4 uçağı ile gidiyorlar. Naaapiyosaniz yapın unlulerle radyo Bilkent röportaj istiyo filan.
madbilkent.com'a da yazalım alabora'yı.
aipek- MADart
Bölüm/Sınıf : PSYC 3
Character sheet
roportaj vs gibi isleri gozde ve ben halledebiliriz, nede olsa bunun dersini de alioruz
ece- MADart
Character sheet
Doneaipek demiş ki:madbilkent.com'a da yazalım alabora'yı.
recep- MADawards
Bölüm/Sınıf : İşletme Bilgi Yönetimi - Mezun
Radyo Bilkent'in Alabora ve Memet Ali'ye sorması gerek bence. Geçen başka bir kulüp Muzo'yu getirmişti, Radyo Bilkent emrivaki yapmış, "Muzo Beeey bize röportaj verin" diye, Muzocum kızmış bu duruma. Onlar etkinliğe gelip sorsunlar uygun mu diye.
Bi de şöyle ki, bizim vaktimiz zaten kısıtlı, Radyo'ya giderlerse iyice kısalacak.
Son olarak çok istiyorlarsa röportaj, masraflara ortak olsunlar. Uçak ve şehir içine. Öyle beleşe iş yok
Bi de şöyle ki, bizim vaktimiz zaten kısıtlı, Radyo'ya giderlerse iyice kısalacak.
Son olarak çok istiyorlarsa röportaj, masraflara ortak olsunlar. Uçak ve şehir içine. Öyle beleşe iş yok
Nilüfer- MADawards
Bölüm/Sınıf : işletme 2
Character sheet
erken geliyorlar ya o esnada röportaj alınabilir kanımca...
o zaman oncelikle roportaji biz mi yapicaz yoksa radyo bilkent mi? bir de biz yapicazsak eger, belirli sorular var mi onceden hazirlanmis? yoksa sorulari da biz mi hazirliyalim?
ece- MADart
Character sheet
3 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
3 sayfadaki 4 sayfası